Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-3

 

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011
Την ήττα με σκόρ 2-3 γνώρισε η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με αντίπαλο την ομάδα των ΜΠΕΜΠΗΔΩΝ.
Τα παιδιά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με πολλές ελλείψεις, προσπάθησαν πάρα πολύ σε ένα παιγνίδι που ήταν πολύ καλό, αλλά τα παδιά πλήρωσαν τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο (0-3) και την έλλειψη προπονήσεων ολόκληρου του τμήματος τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς επίσης τους πολλούς τραυματισμούς παικτών.Με εντεκάδα ανάγκης, αλλά και με ποδοσφαιριστές που ακόμη δέν έχουν αποθεραπευτεί προσπάθησαν και αγωνίστηκαν ηρωικά στο δεύτερο ημίχρονο και άν ήταν λίγο τυχεροί θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν το παιγνίδι και να πάνε στη διαδικασία των πεναλτυ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο:
- Νωρίς, στο 5 λεπτό η ομάδα των ΜΠΕΜΠΗΔΩΝ απο κόρνερ πέτυχε το γκόλ αφού στην προσπάθεια του τερματοφύλακα Τσιλεγγεριδη να πιάσει την μπάλλα σε μία ακίνδυνη φάση, επιθετικός τον παρεμπόδισε μέσα στην μικρή περιοχή κάνοντας φάουλ που δέν καταλογίστηκε  και η μπάλλα κατεληξε στα δίχτυα 0-1.
- Πρίν ακόμη συνέλθουν σε δέκα λεπτά μετά πο κτύπημα κόρνερ με κεφαλιά επιθετικού των ΜΠΕΜΠΗΔΩΝ και στο 15 λεπτό εγινε το 0-2.
Απο εκεί και μετά οι πάικτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πείσμωσαν προσπάθησαν πάρα πολύ, χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο γκόλ στο πρώτο ημίχρονο.
Δεύτερο ημίχρονο:
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μπήκε απο την αρχή δυνατά, πίεσε πολύ ψηλά, κατάφερε να δημιουργήσει δύο τρείς καλές ευκαιρίες, αλλά σε μία αντεπίθεση στο 5 λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκε το 0-3.
Αυτό όμως δέν τους πτόησε, πίεσαν πολύ, έτρεξαν, έπαιξαν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυριαρχησαν σε όλο το δέυτερο ημίχρονο σχεδόν και πέτυχαν το γκόλ (1-3) με ωραίο σούτ του Τσοπουζίδη και το 2-3 με σούτ φάουλ του Δαλαμήτρα.
- Στα τελυταία οκτώ λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου το παιγνίδι είχε πολύ σαπσένς με την ομάδα του Πιερικου να χάνει πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιγνίδι.
- Εκείνο που φάνηκε στο συγκεκριμένο παιγνίδι, ήταν οι πολλές ελείψεις και η κούραση των παικτών.
Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ).Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Τζίνοβιτσ, Χατζηδίμπας, Κατσαβός, Καρτσαμπάς, Πουλικίδης, Τσοπουζίδης, Δαλαμήτρας, Συμεωνίδης, Αμπατζίδης,
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Οικονόμου, Παπαθανασίου.

Η αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ (με μόνο 14 παίκτες)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 16η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 (1) ΠΑΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΑΟΚ 97 ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: