Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ..



Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Ατρόμητου, πραγματοποιήθηκε. φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ομάδος ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.(1-3) σκορ.
Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της έναρξης της συνεχούς συνεργασίας και της εύρυθμης λειτουργίας και των δύο ομάδων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αφού ο προπονητής της ΝΕΩΝ προώθησε αρκετά παιδιά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ και προπονούνται με την ομάδα ΝΕΩΝ. Παιδιά που ηλικιακά το καλοκαίρι θα ενταχθούν μόνιμα στην ομάδα ΝΕΩΝ.
Έτσι οι προπονητές του Παιδικού τμήματος Γιάννης Μυστακίδης και της Νέων Γιάννης Κωνσταντινίδης, αποφάσισαν να έχουν στενή συνεργασία τα δύο τμήματα ούτως ώστε και η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ να προπονείται με όλους τους ποδοσφαιριστές της που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα να έχουν συμμετοχή και στις προπονήσεις της ομάδος ΝΕΩΝ.
Στο παιχνίδι τώρα οι μικροί του Παιδικού τμήματος έδειξαν ότι είναι μια ομάδα με πολλά ταλέντα, (προεπιλεγμένα) εντυπωσιάζοντας με την απόδοση και το σωστό ποδόσφαιρο που έπαιξαν όσους το παρακολουθήσαν. Δείχνοντας ότι υπάρχει μελών και βάθος στο Πιερικό ποδόσφαιρο μετά από αυστηρές και στοχευόμενες επιλογές.
Στόχος του Πιερικού είναι να ένταξη στα τμήματα υποδομής του όλα τα ταλέντα του νομού.
Να εργαστεί  σκληρά με προγραμματισμό και στόχους με αυτά και να μπορέσουμε πλέον να βλέπουμε δικά μας παιδιά να αγωνίζονται στην μεγαλη ομαδα μας τον Πιερικο

Δεν υπάρχουν σχόλια: